szabálysértés eltűnt személyek Adam Farrar eltűnés börtön Leonardo DiCaprio lopás mostohatestvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyoma veszett a színész mostohabátyjának, Adam Farrarnek, akiért most egész családja aggódik.

Betegre aggódja magát eltűnt mostohatestvére, Adam Farrar miatt Leonardo DiCaprio – írja a The Sun magazin. A férfi nagyjából egy hónapja szabadult a börtönből, ahol lopásért és szabálysértésért ült.

Forrás: AFP

A család információi szerint ezután pár napig egy barátjánál húzta meg magát, aki nemrég jelezte a hozzátartozóknak, hogy nincs nála és nem tudja elérni telefonon. Adamnek, aki Leo mostohaanyjának fia, az utóbbi időben kissé megromlott kapcsolata A Nagy Gatsby sztárjával, ám Leohoz ennek ellenére mai napig nagyon közel állt. A hírek szerint az ő hatására lett színész.

Megcsalta barátnőjét Leonardo DiCaprio?http://www.life.hu/szeress/20131207-leonardo-dicaprio-amerikai-szinesz-megcsalta-baratnojet-tori-garrnt-egy-ismeretlen-novel.htmlExkluzív! Pszichés zavar okozta a fiú eltűnéséthttp://www.life.hu/legykepben/20130321-batki-mihaly-egyetemista-psziches-zavar-miatt-tunt-el.html3 rejtélyes eltűnés, amire nincs magyarázathttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121031-legendak-nyomaban-kodde-valt-emberek.htmlLetartóztatta az FBI Leonardo DiCaprióthttp://www.life.hu/legykepben/20121129-leonardo-dicaprio-amerikai-szineszt-letartoztatta-az-fbi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.