Keleti Andrea elég határozott személyiségnek tartja magát, ezért kénytelen volt szakítani táncpartnerével, amikor a fiatalember is beleszólt a közös dolgaikba.

A sikeres táncosnő bevallotta Jakupcsek Gabriellának, hogy a dolgok akkor működnek igazán jól, ha ő hordja a nadrágot egy kapcsolatban.

Forrás: http://ridikul.tv

"A magánéletben lépésről lépésre alakul ki, hogy bizonyos kérdésekben kinek van kompetenciája dönteni. Nyilván nem Zoltán volt az egyetlen, akivel mint táncpartner együtt dolgoztam. Akivel az igazi, nagy eredményeimet elértem, egy másik fiatalember volt, ahol például jellemzően én voltam a főnök, mivel én egy elég határozott személyiség vagyok. Ő egy csodálatos táncos volt, mind a táncparketten, mind a próbateremben, de az irányt mindig én szabtam meg. Például azt, hogy éppen melyik tanárral készülünk, mikor edzünk és megteremtettem a körülményeket is, szóval egy kicsit hordtam a nadrágot. Egy darabig jól működött ez a felosztás. Majd amikor már ötödik éve magyar bajnokok és nemzetközileg is elismert magyar táncospár voltunk, úgymond egy kicsit ő is magára talált. Egyszer csak kezdett volna már ő is beleszólni bizonyos kérdésekbe, csakhogy a rend már kialakult és ettől kezdve nem működött a dolog. Gyakorlatilag akkor váltunk szét azzal a táncpartneremmel. Azóta Amerikában él elismert táncosként" - vallotta be a húgát megtépő Andrea az M1 Ridikül című műsorában.