A műsorvezető hatéves kislánya, Panka rajong az állatokért. A híres édesanya ezért döntött úgy, hogy a Fővárosi Állat- és Növénykertben örökbefogadnak egy szurikátát. 

Bár Panka otthon egy görög teknős lelkiismeretes gazdája, és bár tudja, hogy nem rendezhet be állatfarmot a szobájában, mindig újabb és újabb állatért rimánkodik az édesanyjának. Ezért döntött úgy a híres műsorvezető és színművésznő, hogy örökbe fogadnak egy szurikátát a fővárosi állatkertben - tudta meg a Bors. 

Claudia és egy cuki szurikáta, de nem őt fogadta örökbe a műsorvezetőForrás: TV2/AFP

Az állatkertek Budapest mellett vidéken, többek között Győrben, Veszprémben, Szegeden és Debrecenben is várják az örökbefogadókat, akik anyagilag támogatják kedvencüket. A nevelőszülők oklevelet kapnak, és bármikor meglátogathatják "csemetéjüket”.

Az állatokról való gondoskodásnak e módja azoknak is ajánlott, akik otthonukban nem tudnak kis kedvencet tartani. Így karácsony előtt pedig különösen aktuális a téma, hiszen sokakban felmerül, hogy állatot ajándékoznak gyermeküknek. Ezt érdemes mindenképpen alaposan meggondolni, és csak akkor tegyük, ha biztosak vagyunk benne, hogy hosszútávon és felelőségteljesen tudunk gondoskodni az új családtagról.