Irigy Hónaljmirigy halál X-Faktor Zámbó Jimmy gúny Marietta Zámbó Krisztián klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián kiakadt az Irigy Mirigyes fiúkra, akik gúnyt űztek apja halálából.

Sokaknál, köztük a Zámbó családnál is kiverte a biztosítékot az Irigy Hónaljmirigy legújabb dalához, a „Mulat a király"-hoz készült klip. A zenei kisfilmben egy Zámbó Jimmyre hasonlító alak látható, aki trónon ül. Majd kakaskukorékolást hallani, amitől dühbe gurul a főszereplő, és háromszor kilő az ablakon. A kamera ezután a földet mutatja, ahol a lövések után lassan végiggurul egy korona. A képi megjelenítésben egyértelmű, a mirigyesek Jimmy tragikus és máig tisztázatlan halálát „játszották el" – tudta meg a Bors.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Meggyilkoltak egy idős nőt a fővárosbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131211-holtan-talaltak-otthonaban-egy-74-eves-not-budapesten-a-17-keruletben.htmlÉvente 40 ezer kutya vár gazdárahttp://www.life.hu/legykepben/20131206-evente-40-ezer-kutya-var-gazdara-indul-a-szabad-a-gazdi-program-1.htmlElengedték a rendőrök az amputált kezű hegymászóthttp://www.life.hu/legykepben/20131210-aron-ralstont-a-127-ora-film-tortenetenek-fohoset-csaladon-beluli-eroszakert-letartoztattak-de-mar.htmlEltűnt Leonardo DiCaprio testvérehttp://www.life.hu/legykepben/20131210-leonardo-dicaprio-amerikai-szinesz-mostohatestvere-adam-farrar-eltunt.htmlBálint Antónia mégsem szakított Tereh Öcsivelhttp://www.life.hu/legykepben/20131209-balint-antonia-megsem-szakitott-tereh-istvannal-egyutt-forgattak-az-edes-elet-cimu-sorozatot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.