Batánovics Lili ByTheWay szurkolás Alföldi Róbert Eckert Anikó Péterffy Lili X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas a készülődés az RTL Klub székházában. A közös próbára befutottak a korábban kiesett versenyzők is. Kövesd folyamatosan a Life.hu-n az exkluzív X-Faktor-hétvégét! 

Alföldi Róbert mentoráltjait az öltözőben leptük meg. Péterffy Lili, Batánovics Lili és Eckert Anikó azt mondják, olyan, mintha hazaérkeztek volna, és éppen olyan izgatottan állnak újra színpadra, mintha még versenyben lennének. Még most, hetek elteltével is boldogan idézik fel a verseny pillanatait.

Még több fotó a kulisszák mögül galériánkban! Kattints a képre! Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Anikó arról mesélt, hogy kicsit fáradt, Péterffy Lili náthás, Batánovics Lili azonban energikusabb és mosolygósabb, mint valaha. Kíváncsiak voltunk arra is, hogy a három, szinte még tini lány kinek szurkol a döntőben, nos, ebben hatalmas az összhang közöttük. A csajok a ByTheWayt látnák a legszívesebben a dobogó legfelső fokán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.