Bochkor Gábor az elmúlt évek során számtalan megkeresést kapott, hogy szálljon be valamilyen bizniszbe. Delhusa Gjon is megkereste egy jó kis ingatlan-vásárlási ügylettel, amibe a rádiós szerencsére nem ugott bele.

Delhusa hálából be akarta venni Bochkorékat egy jó kis telekbizniszbe, ugyanis a Nika se perimeno című nótáját sokat játszották a rádióban. Az énekes szerint potom pénzért lehetett értékes földdarabot szerezni Budakalász környékén - írta a rádiós a Bocsi szerint a világ című könyvében.

Delhusa GjonForrás: RTL Sajtóklub

"Egy szombat délután találkoztunk a helyszínen, amit a leírás alapján nem volt túl könnyű megtalálni. Gjoni megérkezett. (...) és elővett egy térképet, elkezdte kiteregetni a motorháztetőmön, és pont úgy nézett ki, mint Jockey Ewing, amint épp olajat keres. Mutatja a körberajzolt területet, és magyarázza, hogy ezek ilyen nyeles telkek. Gjoni szerint az okosság az volt, hogy a telek még az önkormányzaté, és egyelőre nem építési telek. Viszont hamarosan azzá fogják nyilvánítani, és akkor az ára ki fog lőni az égbe. (...) Lementünk az útról, bele a susnyás közepébe, sétálunk egy darabig, és nekem kezdett fura lenni az egész. Egyszer csak a bokrok közül előbukkan egy faszi. Gjoni, te itt ?- kérdi az illető.(...) Azt mondja a fószer, hogy nem akar lemaradni a telekről, Párizsból jött haza. És ami a legfurcsább, ahogy sétáltunk ott fel-alá, újra megjelent ugyanaz a faszi, és áradozott Gjoninak, mennyire csodálatos a hely. Akkor már Lajossal megböktük egymást, hogy ez tuti valami statiszta, akit Gjoni azért bérelt fel, hogy minket győzködjön. Mindeközben lépkedtünk a sásban (...), még békakuruttyolást is hallottunk. (...) Gjoni persze a nyakamon lógott, már másnap hívott, hogy hétfőig döntenünk kell. (...) Megtudtuk, hogy a szóban forgó föld valóban nem építési terület, másrészt meg lápterület."