Bozsek Márk első volt, amikor kiszállt az X-Faktorból

Bozsek Márk szavazat X-Faktor 2013 néző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A végén minden kiderül arról, hogy kit melyik adásban mennyire támogattak a szavazók. Az RTL Klub vasárnapi élő X-Faktor Napja alatt többek között fény derül arra, mikor állt az első helyen Bozsek Márk.

Igaza volt Geszti Péternek, amikor azt mondta, ha Bozsek Márk nem száll ki a versenyből, akár a fináléba is bejuthatott volna, pedig a mentorok nem ismerik az aktuális eredményeket az egyes adásokban. Az RTL Klub azonban most nyilvánosságra hozta az énekes eredményeit.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Kiderült, hogy Márk az első adásban második volt. A második adásban negyedik, a harmadik adásban a harmadik helyen állt, a negyedikben pedig ő volt az első - ez akkor volt, amikor a ByTheWay kiesett, azaz Márk úgy lépett vissza, hogy a nézők akkor az első helyre szavazták be. Az interjúnkat Bozsek Márkkal itt olvashatod.

Bozsek Márk: „Nem feladtam, kiszálltam"http://www.life.hu/legykepben/20131213-bozsek-mark-x-faktorbol-kiszallt-versenyzo-elarulja-dontesenek-valodi-okat.htmlGeszti: "Dóra és Tünde kapcsolata hullámzó volt"http://www.life.hu/legykepben/20131214-geszti-peter-x-faktor-mentor-interju-danics-dorarol-es-krasznai-tunderol.htmlGeszti Péterrel az X-Faktor kulisszái mögötthttp://www.life.hu/szorakozz/20131213-x-faktor-a-kulisszak-mogott-sosem-latott-fotok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.