Édesapja rokkantkártyájával parkolt, lebukott a romantikus dalairól ismert énekes.

A negyvenöt éves, könnyfakasztó dalairól elhíresült zenészt még novemberben kapták azon, hogy nem a saját, hanem édesapja nevére kiállított rokkantkártyával parkol a Nyugati téri plázánál. A rendőrök megvárták, hogy végezzen a szabálytalanul parkoló sofőr, aki azonnal, készséggel elismerte, hogy hibázott.Talán ennek köszönhető, hogy a hivatalos eljárás végén, a bíróság végül még csak pénzbüntetést sem szabott ki Balázs Palira, csupán két év próbaidőre bocsátotta -írja a Blikk.

Forrás: Balázs Pali

A vétlen édesapa kártyáját egy évre bevonták, az okmányt egy év után lehet újra visszakérni az okmányirodától, és ha az érvényes, automatikusan visszakerül a tulajdonosához.

Talán enyhének tűnhet a bíróság döntés, tekintve, hogy nem is olyan régen egy másik ismert személyiség, Liptai Klaudia ült hasonló okból a vádlottak padján, és őt a bíróság több, mint egymillió forintos pénzbüntetésre ítélte. Igaz, hogy a műsorvezetőnő elhunyt édesanyja rokkantkártyájával követte el a visszaélést, valamint több magyarázattal is előállt arra vonatkozóan, hogyan kerülhetett az említett rokkantkártya a szélvédőjére.