műsorvezető riport szoptatás interjú könyv Bálint Antónia Gombos Edina Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hatotta meg Gombos Edinát a hozzá forduló Bálint Antónia, amikor az ötéves lányát még mindig szoptató Toncsi segítséget kért tőle.

Bálint Antónia botránykönyvében mesélte el, hogy az Aktív műsorvezetőnőjéhez fordult segítségért, amikor szokatlan szoptatási szokásai napvilágra kerültek. Toncsi egy vidéki szállodában, egy interjú során fedte fel egy újságírónőnek, hogy kislánya hároméves korától ismét rászokott a cicijére. Babika ezt hallva produkálni kezdte magát a fotós előtt, és ezek a bizarr képek a napilap címlapján végezték. A kereskedelmi tévék azonnal lecsaptak a hírre, az Aktív stábja egészen Zamárdiig utazott egy riport kedvéért.

Forrás: Tv2

"Elmondtam nekik, hogy Babit nyolchónapos koráig szoptattam, azóta nem, és ami az újságban megjelent teljes képtelenség. Elkészítették az anyagot, és a műsor promóciójában már az hangzott el, hogy ötéves korában is szoptatom a gyermekemet. (...) Felhívtam Gombos Edinát, ő volt a műsorvezetője az adásnak, akivel próbáltam úgy kezdeni a beszélgetést, hogy lehetőleg ne vegye személyeskedésnak a dolgot. (...) Azzal kezdtem, hogy valószínűleg neki csak megírták ezt a fals szöveget. Nem jött zavarba, és elmondta, hogy az ő esetében ez nem így van, mert többször is megnéz egy interjút adás előtt, amikhez ő maga írja a szöveget.

"Akkor hogyan lehetséges, hogy éppen az ellenkezőjéről szól a felkonferálás, mint amiről maga az anyag?' - kérdeztem tőle. (...) Nem nagyon érdekelte a dolog, érzéketlenül, lekezelően állt az egészhez, annak ellenére, hogy a gyerekeink majdnem egyidősek."

Csaknem 30 évet kapott a pedofil énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20131219-ian-watkins-enekest-29-ev-fegyhazbuntetesre-itelte-a-birosag.htmlKiderült, milyen műsort kap Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/legykepben/20131220-kolosi-peter-az-rtl-klub-programigazgatoja-elarulta-milyen-uj-musora-lesz-sebestyen-balazsnak.htmlTerry Black is kiállt Krasznai melletthttp://www.life.hu/legykepben/20131220-terry-black-bocsanatot-kovetel-a-politikusoktol-krasznai-tunde-ugyeben-kulonben-kitalalja-azok.htmlIstenes Bence kiütötte az RTL nagyágyúit!http://www.life.hu/legykepben/20131219-valo-vilag-6-januar-12-en-indul-lilu-es-istenes-bence-a-musorvezetok.htmlÍgy zajlik a felnőttfilmek forgatása (18+)http://www.life.hu/legykepben/20131213-hat-oras-penisz-keszenlet-felfele-repulo-sperma-a-pornofilm-forgatas-kulisszatitkai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.