férfimagazin szupermodell Az év asszonya Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lengyel felmenőkkel is dicsekedhető lány már 14 éves korától modellkedik, de csak az elmúlt év hozta meg számára az áttörést.

Egészen pontosan egy tavalyi címlapfotóra kapta fel a világ a fejét: a Treats! magazin címlapján való szereplés után nem maradt kétséges, hogy kiemelkedó szépsége és kisugárzása elvarázsolja a nagyérdeműt.

Forrás: AFP

Karrierje szépen be is indult, a Rag & Bone kampánylánya lett, és Robin Thicke slágerével, és annak szenzációs klipjével az egész világ megismerte Emily Ratajkowski gyönyörű arcát. Ebben az évben pedig nyilvánvalóvá vált az is, hogy a pasiknak igazán jó az ízlésük, az Esquire magazin olvasói hatalmas többséggel választották meg az év nőjének Emilyt. Több mint 60%-uk gondolta úgy, hogy Emily Ratajkowski érdemelte ki a megtisztelő címet.

És ez még nem minden: a GQ férfimagazin is az év nőjének választotta, majd azzal a lendülettel egy szál fehérneműben küldte Terry Richardson kamerája elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.