gyilkosság gyász brutalitás Szita Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Romokban hever az élete Szita Bence édesanyjának. Szilvia hetek egy gyárépületben, fűtés és víz nélkül húzza meg magát. 

Egyik napról a másikra él az asszony, akinek kisfiát tavaly októberben brutálisan meggyilkolták. Állítja,egyre nehezebben birkózik meg a lelki és fizikai akadályokkal, egyik napról a másikra él. A tragédia óta pszichiá­ter próbál segíteni, hogy feldolgozza a felfoghatatlant, de súlyos betegségei miatt nemrégiben le is százalékolták, így mindössze 25 ezer forintból kell megélnie - tudta meg a Blikk.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

"Egy kis vödörbe merek vizet, így tisztálkodom, és egy hősugárzóval próbálom melegen tartani az aprócska szobát. Sokszor vad­idegenektől kapok segítséget, amiért nem lehetek elég hálás" - kezdte, majd a tragédiára terelte a szót.

"Már nem tombol bennem csillapítatlan düh, csak a keserűség és a tátongó űr maradt" - jelentette ki Szilvia, aki az utolsó fillérjeit is arra költi januárban, hogy Pécsre utazzon a másodfokú tárgyalásra. "Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de ott kell lennem. Úgy érzem, ennyivel tartozom a kisfiamnak" - folytatta az anya, aki december 24-én a temetőben emlékezett kisfiára. "Moccanni sem bírtam a csokrokkal borított síremléke mellől. Szótlanul meredtem magam elé, és vigasztalhatatlanul sírtam" - mondta el a napilapnak a gyászoló asszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.