Taxisként dolgozik Szulák Andrea párja

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
civil színésznő butik taxis galéria Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár sokan nem hisznek a színpadi ember és egy civil közötti kapcsolatban, Szulák Andrea és párja rácáfolnak erre. A pár csaknem tíz éve együtt van, szerelmükből pedig gyermek is született. 

Az Orfeum színpadán is gyakran fellépő színésznő már többször beszélt arról, hogy kedvese civil foglalkozást űz, azt azonban eddig nem tudtuk, milyen munkával tölti napjait a férfi. A Blikk viszont kiderítette: Gábor jelenleg taxisofőr, az egyik legnagyobb fővárosi társaság munkatársa.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Rengetegen vagyunk a cégnél, nem ismerjük egymást személyesen, de róla sokan tudják, kicsoda. Főleg azért, mert látjuk, amikor valahol szerepel. Igazán kedves, udvarias, vidám férfi, tetszik, hogy nem szállt el magától azért, mert ő Szulák Andi párja" – mesélte a napilapnak a férfi egyik kollégája. Azt is tudni lehet, hogy Gábor korábban galériát működtetett, amelynek helyén már jó ideje egy butik található.

Szulák Andrea: "Soha nem nyomultam"http://www.life.hu/legykepben/20130917-az-orfeum-szinpadan-lep-fel-a-harminc-eve-palyan-levo.htmlA Szulák-Papp páros esett ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130324-ismet-szulak-andrea-es-papp-gergo-esett-ki-a-supertv2.htmlSzulák Andrea: "Nem szeret minket a zsűri"http://www.life.hu/legykepben/20130301-szulak-andrea-a-nagy-duett-sztarja-ugy-erzi-hogy-nem.htmlRettenetes fájdalmak gyötrik Szulák Andreáthttp://www.life.hu/legykepben/20130227-szulak-andrea-a-nagy-duett-sztarja-rettenetes-fajdalmak-kozt-keszul.htmlSzulák Andrea megadta magát partnerénekhttp://www.life.hu/legykepben/20130207-papp-gergo-riporter-szulak-andrea-partnere-a-nagy-duettben-kedvenc.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.