Vajon születnek-e igaz barátságok a villalét után, vagy csak az érdek tartja össze a műsor után az egykori villalakókat? A VV 5 győztese, Knapp Attila őszintén vallott a luxusbörtön utáni kapcsolatairól.

Az összeférhetetlen kategóriában indult Attila a Tujának becézett VV Csabával küzdött meg a VV5 főnyereményéért. A helyes pasik kategóriában bekerült egyetemista lett Attila nagy riválisa, aki sohasem tartozott a cinkosai közé, ráadásul rá is mozdult villabeli barátnőjére, VV Kingára. A két nagyon különböző fiú végül együtt szorongott a műsor utolsó perceiben, kinek a nevét mondja ki a műsorvezető, kinek változik meg végérvényesen az élete. Végül Attila vitte el a főnyereményt, a lakást, a kocsit és a havi 1 millió forintot. Tuja csak kisebb ajándékot nyert és valami fontosat: egy őszinte barátot.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


„Mi a VV-ben nem hazudtuk a haverságokat, eltelt két év, és többen azóta is jó barátok vagyunk, Petivel pont ugyanúgy, mint bent a villában. Seherezádéval és Csabival is sokszor beszélek. Csabi a civil életben egy normális ember, akivel jókat lehet elmélkedni a csajokról és a sörözésről. Amikor kijöttünk a villából, mindenkinek, aki ellenem kampányolt, tiszta lapot adtam, tényleg azoknak is, akik bent megpróbáltak elgáncsolni. Tisztában voltam vele, hogy mindenki másképpen viselkedhet az életben, mint a műsorban, de idővel rájöttem, hogy a villalét csak az emberek életét változtatta meg, a természetét nem. Volt, aki eleinte úgy csinált, mintha élne a barátságommal, de csak visszaélt vele. Néhányukról, akik a VV után próbáltak hozzám húzni, kiderült, hogy csak az irigység és az érdek vezérelte őket. Ezután leépítettem őket. Ott bent nem gondoltam volna, de Seherezádéval szinte minden nap beszélünk a neten, és például sohasem láttam, hogy irigy lenne. Petivel már bent is cinkostársak voltunk, ma ugyanúgy röhögünk a világon, mint régen. A többiek közül  ezt nem sokan mondhatják el, hiába hangoztatták, hogy mennyire szeretik egymást, ennek ellenére nem tartják a kapcsolatot" – elmélkedett Attila, aki a műsor után nem akart rivaldafényben maradni.

„Mindig azt gondoltam, hogy botrányokkal bekerülni a bulvárvilágba elég égő, csak akkor jó, ha van valami produktum a hátad mögött. A szilikoncsajok azt gondolják, hogy az ismertség elég, innentől már egyenes út vezet a sikerhez és a pénzhez. Szerintem jó kivétel Seherezádé, ő nagyon ügyesen kitalálta magát, ő lett a lányok közül a legsikeresebb, járja a világot, DJ-ként dolgozik. A többiek viszont eltűntek a süllyesztőben. Kevesen valósították meg önmagukat az elmúlt szériákból is, a legtöbbükről már nem is hallani."