A ValóVilág 6 érzékeny Alexájáért mélyen vallásos édesanyja imádkozik. Fél, hogy a lánya lelke sérül a valóságshow-val járó megpróbáltatások során. 

Ica néni meglepődött belevaló lánya láttán. Az asszony azt állítja, Alexa otthon olyan szégyenlős volt, hogy édesanyja még meztelenül sem láthatta soha. Az aggódó mama a Borsnak mesélt először arról, mit szól ahhoz, hogy lánya naponta élő adásban parádézik. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Másfél éve vagyok nyugdíjas, Alexa négy éve álmodik a ValóVilágról. Sokáig küzdöttem, hogy lebeszéljem róla, egy nagy cégnél, vezető beosztásban dolgoztam, ezért tekintettel volt rám. Szerettem volna, ha elfelejti az álmait. Eddig tudtam visszatartani őt: két éve is megpróbált bejutni a Villába, most sikerült. Katolikus, konzervatív család vagyunk, vasárnaponként templomba járunk. Egyelőre a környezetemből senki nem tett szemrehányást a gyermekem miatt" - mesélte az anyuka.

„Ő az életem értelme, így viszem a keresztem, és vasárnap azért imádkozom majd, hogy bárhogy is lesz, az váljon a hasznára. Az Isten döntsön a sorsáról, és az legyen vele, ami a javára válik. Csak a lelke ne sérüljön, ha ki kell jönnie" - mondta az édesanya.