Világsztárokra hajazó produkciók A Dalban

Forrás: MTVA -
Zorán Rúzsa Magdi Oláh Ibolya MTVA Szabó Leslie Michael Jackson Csiszár Jenő A Dal 2014 Eurovíziós Dalfesztivál Magyarország Depresszió zenekar Rákay Philip George Michael Rapülők Kovács Kati Lil C Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Idén újra szól a dal szlogennel kezdődött az Eurovíziós Dalverseny magyarországi válogatója. Az új helyett azonban a retrón volt a hangsúly. A produkciók hallgatása során volt Zorán, Michael Jackson, George Michael és Rapülők utánérzésünk is.

Továbbjutók a zsűri szavazata alapján: Király Viktor, Mirage, Szabó Leslie. A fiúkkal egyetértünk, Mirage produkciója azonban minket nem győzött meg.
Továbbjutók a közönség szavazata alapján: Oláh Ibolya, Group 'N' Swing, Depresszió. Ibolya hangját imádtuk, a Swing nekünk gyengén muzsikált, a Depressziónak pedig gratulálunk!

Pataki Zitának végre teljesült a legnagyobb álmahttp://www.life.hu/legykepben/20140124-pataki-zitanak-teljesult-az-alma-kutyaja-lett.htmlBerki Krisztián csak a fecskéjét bírta bevizeznihttp://www.life.hu/legykepben/20140125-berki-krisztian-csak-a-fecskejet-birta-bevizezni-nem-uszta-at-a-hideg-dunat.htmlRúzs miatt parkolt rokkantkártyával az RTL sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20140125-liptai-cludia-utan-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-koszta-alexa-is-rokkantkartyaval-parkolt.htmlTanítsd meg a kutyádat zongorázni!http://www.life.hu/legykepben/20140124-igy-zongorazik-egy-kutya-video.htmlBelesétált egy képbe - Megöltékhttp://www.life.hu/legykepben/20140124-egy-santa-ana-i-bar-a-the-crosby-elott-megoltek-egy-lanyt-kim-phamot-a-tanuk-szerint-veletlenul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.