Rubint Réka: "Norbi családanyának szánt, nem üzletasszonynak"

Forrás: Sunhill Media -
Rubint Réka update Schobert Norbert alakreform
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa titokra derült fény Schoberték sikeres családi vállalkozásának 10 éves évfordulója kapcsán. Bár most mindketten a dicsfényben tündökölnek, Réka elárulta, hogy férje évekig a háttérben akarta tartani, nem engedte saját erejéből érvényesülni. Rékára inkább a biztos háttér megteremtését, a családanya szerepét szánta. Hiába!

Schoberték az évforduló alkalmából az idei esztendőt nagyon különlegessé szeretnék varázsolni. Az elmúlt tíz évet akarják megköszönni annak a közel 1 millió rajongónak, akik végig mellettük álltak. A jubileum alkalmából egy tízállomásos roadshow-t szerveznek az ország minden nagyvárosába, novemberben pedig egy hatalmas gálával ünneplik meg az évfordulót. Norbi elárulta, hogy az az álma, hogy következő 10 évben meghódítja az egész világot. Réka pedig őszintén beszélt arról, hogy hogyan sikerült kitörnie a neki szánt háziasszony szerepből, és bejelentették, hogy nem lesz negyedik gyerekük.

Forrás: Sunhill Media
Forrás: Sunhill Media
Forrás: Sunhill Media
5 film Jancsó Miklóstól, amit látnod kellhttp://www.life.hu/kult/20140131-5-film-jancso-miklostol-amit-latnod-kell-az-elhunyt-rendezore-emlekezunk.htmlA magyar mozi valaha volt egyik legnagyobb alakjára, a nemzetközileg leginkább ismert és elismert magyar filmrendezőre, a 93 éves korában elhunyt Jancsó Miklósra emlékezünk - és ezt legméltóbban a filmjeivel tehetjük meg. Íme a mi 5 kedvenc mozink a mestertől - és egy bónusz Martin Scorsesével!KultMTI/Kollányi PéterNem jött be Toncsinak a könyvbizniszhttp://www.life.hu/news/20140131-balint-antonia-volt-szepsegkiralyno-botranykonyvebol-amelyben-szerelmi-eletet-teregeti-ki-nem-sokat.htmlA volt szépségkirálynő botránykönyve nem nagyon fogy a boltok polcairól. Ráadásul a könyvben leírtak miatt perekre is számíthat Toncsi.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huÓvakodj a mosolytalan idegenektőlhttp://www.life.hu/kult/20140131-filmkritika-a-nemet-doktor-ovakodj-a-mosolytalan-idegenektol.htmlVágy. Befolyásolás. Bűn. Büntetés. Ha feltáratlanul hagyod a múltat, az megmérgezi a jelenedet. Örökérvényű igazság a mozivásznon, egy közelmúltban játszódó tragikus történelmi thrillerben.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.