Schobert Lara ének Az ének iskolája hang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schoberték méltán lehetnek büszkék elsőszülöttjükre. Az immár 11 éves Lara bejutott az Ének iskolája legjobb 70 jelentkezője közé.
Forrás: Sunhill Media, Facebook/Schobert Norbert

„Lara tavaly minden előképzettség nélkül próbálta ki az énektudását, amikor jelentkezett a TV2 tehetséggondozó versenyébe, egy éve viszont énektanárhoz jár, tudatosan készül rá. Nagyon sokat fejlődött a hangja, azt mondták, hogy füstös hangszíne, rekedtes, feka hangja van, ami adottság, tanulni nem lehet. Bár sokan biztatják, én még kicsinek tartom a szerepléshez, főleg lelkileg, de ő nagyon szeretné. Az esetleges kudarcról nem beszélek neki, nem akarom beleültetni ezt a félelmet, ami egy csomó emberben benne van, amikor kiáll a zsűri elé a színpadra. Azt akarom, hogy ne arra gondoljon, mi lesz akkor, ha nem jut be a műsorba. Arra sarkallom, ha kiáll, akkor énekeljen szívből, mert ezt szereti csinálni, és ne másnak akarja megmutatni a tudását. Lara maximalista, pedig sem én, sem Norbi nem állítjuk magasra a lécet. Képes megállni a dal közben és felülbírálni önmagát, ezen még változtatnia kell" – büszkélkedett lányával Rubint Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.