Az ismert arcok mellett több, a celebvilágban ritkábban forgó személy is részt vett a feledhetetlen ruhákat felvonultató, szombati Story gálán! 

Kiszel Tünde nélkül nincs Story gála! Tünde sokáig várt a megfelelő alkalomra, hogy végre felvehessen egy hatalmas uszályos, rózsazsin tündi-bündi ruhát, amelyhez egy pink limuzin is dukált.

"A limuzint biztosító cég megkérdezte, hogy fekete vagy fehér limuzint szeretnék-e, mire mondtam, hogy rózsaszínt. Szereztek egyet, így tökéletesen passzolt a ruhámhoz a kocsi " - nevetett vidáman Tünde, aki fiatal hódolójával mulatta végig ez estét. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Jaksity Kata kedves, gömbölyödő pocakja mindenkinek mosolyt csalt az arcára. A harmadik gyermekét váró kismama nem bírt ellenállni a  jó zenének, megtáncoltatta babáját. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A zenei közönségdíjat bezsebelő LGT együttes gitárosa, Karácsony János nagylányával, Rebekával, és feleségével érkezett. Nem láttuk még így együtt a családot!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Stohl András lányával, Lucával, és várandós kedvesével ünnepelte a közönség elismerését. A kismama hamar elfáradt, és egyedül elindult haza, igy a 19 éves táncművész vigyázott a papára. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Régen láttuk együtt Pataky Attilát örök menyasszonyával, Orsival, akit a jelek szerint szerencsére nem vittek el az ufók. A párocskából árad a szeretet és a harmónia.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az örökifjú Rózsa Gyuri végigturbékolta az estét új kedvesével, az egykori címzetes balett-táncos, Nellivel. Mint két szerelmes tini úgy viselkedtek, jó volt rájuk nézni! 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

 A gála legviccesebb pillanatait tömörírő videónkat itt nézheted meg.