Kislányok szuperhősként - cuki fotók

Forrás: http://bettersupes.tumblr.com/ -
projekt művész kislány grafikus szuperhős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hús-vér kislányokból igazi szuperhősöket kreál a grafikus, Alex Law.
Alex egyik hőse Szivárvány Szív, aki a rosszakat jóvá változtatja Forrás: http://bettersupes.tumblr.com/

A grafikusként ténykedő Alex blogoldalára tölti fel rajzait, amelyeken egy-egy szuperhősnek öltözött kislányt alakít át valódi szuperhőssé. A többi cuki képet ide kattintva nézheted meg.

Ilyen lehet egy íz hangjahttp://www.life.hu/kult/20140123-a-schwarz-fuszergyarto-ceg-reklamvideoja-megfilmesitette-az-izeket.htmlEgy fűszergyártó cég megfilmesítette az ízeket. Káprázatos videó következik.KultOrigoKultúrcsemege: Csemer Boggie-val nassolunkhttp://www.life.hu/kult/20140201-kulturcsemege-csemer-boggie-val-nassolunk.htmlMilyen kulturális csemegét fogyasztott legutóbb, és mit ajánl nekünk? A Life.hu új sorozatában szakmabeliek ajánlanak könyveket, filmeket, előadásokat, zenéket.KultOrigoMegvan a világ legcukibb reklámjahttp://www.life.hu/news/20140131-a-budweiser-cuki-reklamot-keszitett-egy-kutya-es-egy-lo-baratsagarol-amit-a-vasarnap-esti-super.htmlA minden idők legjobb sörreklámjának kikiáltott kisfilm főszereplője egy tündéri kutyus és egy ló. A vasárnapi Super Bowl alatt kerül először adásba, de a neten már most tuti siker, több mint 12 millióan látták. Nem csoda...News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.