Őrültek - hóúszó bajnokság a finneknél

úszás havazás bajnokság Finnország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hóban úszó bajnokságot rendeztek a finnek. Szédületes videó!

Teljesen elment az esze a finneknek, az már biztos! Aki eddig kételkedett benne, az az alábbi videóban meggyőződhet róla. Hóban úszó bajnokságot rendeztek: a bátor résztvevők alsónadrágban sorakoztak fel a körülbelül lábszárközépig érő hóban, majd belevetették magukat a fehérségbe. Mennyire fájhatott abban a hideg hóban fetrengeni?! Nézzétek meg a videót és döntsétek el ti!

Woody Allen megerőszakolta nevelt lányát?http://www.life.hu/news/20140203-woody-allen-filmrendezo-cafolja-hogy-nemi-eroszakot-kovetett-el-nevelt-lanya-dylan-farrow-ellen.htmlA rendező nevelt lánya, Dylan Farrow nyílt levélben vallott Allen erőszakoskodásáról, aki tagadja, hogy ilyet tett.News--Csúnyát bakizott a BBChttp://www.life.hu/news/20140203-a-brit-bbc-televizios-csatorna-a-lo-eve-helyett-kurvak-evet-koszontotte-elo-adasban.htmlA tévécsatorna szerint pénteken nem a ló, hanem a kurvák éve vette kezdetét.NewsOrigoTűvel a karjában találtak rá Philip Seymour Hoffmanrahttp://www.life.hu/news/20140203-philip-seymour-hoffman-oscar-dijas-szineszre-tuvel-a-bal-karjaban-talaltak-ra-holtan-otthonaban.htmlAz Oscar-díjas színész holttestére egy barátja bukkant Greenwich Village-i házában. Bal karjában tű volt.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.