Az RTL Klub X-Faktorából megismert énekesnő nem először kap a csatornánál műsorvezetői feladatokat. Az After-X után most a BeleValóVilágban láthatjuk, a fogadtatása pedig hasonló, mint korábban. Divatos szóval élve: megosztó.

Még csak néhány napja indult el a ValóVilág 6 háttérműsora Csobot Adél és VV Béci vezetésével, a nemrégiben rövid hajra váltó énekesnő máris kap hideget-meleget. Vannak, akik már az új külsejével sincsenek kibékülve, mások azonban csupán néznék a mellbimbó-villantása miatt is népszerű, szexi tévést, ám műsorvezetői kvalitásait nem tartják túl nagyra. A legtöbben az alábbi képet kommentelték, ahol Adél eddig nem látott frizurával pózol. 

Forrás: Csobot Adél Facebook-oldala

"Azta Adél, hirtelen azt hittem, valami leszbi csajszi áll ott! Szörnyű lett a hajad! Ez a stílus nem a tied, inkább vagy te egy jazzdíva!" - írta nem túl hízelgő véleményét egy kommentelő. 

"Szépnek szép, csak éppen nem odavaló, nem tudom, mért ragaszkodnak ennyire hozzá..." - fűzte hozzá egy másik facebookozó.

Ugyanott ilyeneket is olvashattunk: 

"Adél változtass a nyávogásodon,mert nagyon idegesítőőő".

"Nincs azzal baj, hogy mást is kipróbálsz, de elsősorban énekesnő vagy, méghozzá nagyon jó. Oda olyan ember menjen, aki nem tud énekelni".