Hujber Feri felesége, Cynthia nemrég rendőrséghez fordult, mert egy magát újságírónak tituláló férfi folyamatosan zaklatja a családot.

Cynthia végső elkeseredésében a hatóságokon keresztül próbál megszabadulni a félelmetes zaklatótól, aki már a nagyszüleit is célba vette – írja a Story. 

Forrás: Hámori Zsófia/Lifa.hu

„Megszerezte mindkettőnk telefonszámát, flegmán kérdezgetett hol engem, hol Ferit, igen gyakran az intimitás határait súrolva" - kezdi a történetet a megrettent asszony, aki reménykedett, hogy hamar vége szakad a zaklatásnak. „Pár hete nyilvánvalóvá vált, hogy a zaklatónk nem adja fel és tovább nyomoz utánunk. Szegény nagyszüleim alig kaptak levegőt, amikor rájuk rontott" - mesélte elkeseredetten Cynthia, aki végül a rendőrséghez fordult, mert már a kisfiát is félti.

„Kegyetlenül megvisel ez a cirkusz, engem még soha nem zaklatott senki. Be is rohantam a minap Noel óvodájába, és mindent elmeséltem az óvónőnek" - magyarázta az aggódó anyuka, aki így biztos benne, hogy rajtuk kívül más nem viheti el magával az óvodából gyermeküket.