Retteg A Nagy Duett-beli szereplésétől Sarka Kata. Hajdú Péter felesége nemcsak a hangjával nincs megelégedve, de szexisnek sem érzi magát.

"Akármennyire igyekszem, egyszerűen nem tudom magam elengedni"panaszolta Kata a Borsnak. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az a feladatom, hogy szexin mozogjak, de képtelen vagyok rá! Kezdem ott, hogy a hangom sem éppen olyan, amit szívesen hallgatnak az emberek, rettenetesen koncentrálnom kell, hogy ne legyen fülsértő. A tetejébe egy számomra teljesen idegen környezetben vagyok, halálra izgulom magam, mert szeretnék szórakoztató lenni. Túlgörcsölöm az egészet, remélem, estére el tudom magam engedni" - fejtette ki bővebben, és elárulta, nem szeretné, ha férje ott lenne az élő adás alatt a stúdióban. 

"A próbákra nem jöhetett, de most már az élő adás alatt sem akarom látni" - jelentette ki Kata, akinek állítólag jobb hangja van, mint a férjének. 

"Persze ő és a szüleink is el akarnak jönni. Megkértem az egész családot: ha jönnek, akkor legyenek kedvesek vagy a vezérlőből nézzék a produkciómat, vagy a díszletek mögül, mert én tényleg képtelen vagyok arra, hogy Peti szemébe nézzek, miközben egy másik férfivel cicázom. Lehet, hogy nem hiszik el, de számomra ez egyelőre megugorhatatlan feladat" - vallotta be Kata. 

Duettpartnere, L.L. Junior szerint Kata túlságosan kritikus magával, de reméli, estére ellazul.