Facebookozók százezreivel ünnepel Colin

Forrás: Happy Birthday Colin Facebook oldala -
betegség Happy Birthday Colin Facebook lájk születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem egymillióan kedvelik a Facebookon egy tízéves kisfiú oldalát. Az édesanya - aki a profilt létrehozta - azt remélte a kezdeményezéstől, hogy körülbelül 50 ember lájkolja majd az oldalt a család ismerősei közül, és ír pár kedves szót a srácnak.

Colin többféle fogyatékossággal küzdő magányos kisfiú, nincsenek barátai, ezért a szülinapját sem szerette volna megünnepelni márciusban, mert nem tudott volna kit meghívni rá. Nos, az anyukája megsajnálta, és létrehozott egy Facebook-oldalt, aminek gyorsan híre lett az interneten.

Forrás: Happy Birthday Colin Facebook oldala

Kedves kezdeményezését egyre több online médium fedezte fel magának, Jennifer pedig létrehozott egy postafiókot is, ahová bárki elküldheti üdvözlőlapját a kisfiúnak. Az édesanya az oldal posztjaiban mesél a kisfiú életéről, megosztja mindennapjait és nehézségeit a lájkolókkal. Colin közeli ismerőseit, tanárait, osztálytársait pedig arra kéri, nehogy elárulják neki a sztorit, hogy igazi meglepetés legyen.

Magyar találmányt nyúlt le az Adidashttp://www.life.hu/news/20140212-oroszi-laszlo-az-iranyitosavos-futballcipo-feltalaloja-pert-nyert-az-adidas-ellen.htmlOroszi László immár 12 éve pereskedett a sportszergyártóval, mert az a szabadalmát elbitorolva hozott létre különböző fantázianevű futballcipőket.News--Őrületes látványképek Budapestrőlhttp://www.life.hu/news/20140211-oruletes-latvanykepek-budapestrol-budapest-skyviewair-comon.htmlEgy drónra rögzített speciális kamerával egyedülálló, 500 megapixeles interaktív panorámafotókat készített a fővárosról egy magyar cég.NewsOrigoMajomistenként tisztelik az indiai férfithttp://www.life.hu/news/20140210-chandre-oraon-indiai-ferfit-majomistenkent-tisztelik-ugyanis-farka-van-a-hatan.htmlA 35 éves Chandre Oraonhoz emberek tucatjai érkeznek nap mint nap Indiából, és a legkülönbözőbb problémákra várnak tőle megoldást. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.