biztonsági őr klub Stohl András alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész péntek éjjel egy barátja születésnapját ünnepelte. A buli olyan jól sikerült, hogy végül a biztonsági őrök kérték fel, hogy távozzon. A színész elismerte a történteket, és szégyelli magát.

"A barátom születésnapját ünnepeltük, és valóban csak bankkártya volt nálam. Igaz, amit mondtak rólam. Rettenetesen sajnálom, és szégyellem magamat" - nyilatkozta Stohl András a Blikknek, miután a lap szembesítette őt a péntek éjjel történtekkel.

Forrás: RTL Klub

Stohl, akiről nemrég derült ki, hogy újra apai örömök elé néz, kabátban bulizott órákig egy budapesti klubban, mert nem volt nála készpénz, hogy kifizesse a ruhatárat. A belépőjét elengedték, így ingyen mehetett be. Egy idő után a lezárt VIP-részben kötött ki, ahol bement a pult mögé és elvett egy üveg italt. Ekkor léptek akcióba a biztonsági őrök, akik udvariasan megkérték, hogy távozzon, a színész pedig minden szóváltás nélkül így is tett.

Stohl még nem vette el kedveséthttp://www.life.hu/intim/20140117-stohl-andras-szinesz-meg-mindig-nem-vette-el-varandos-kedveset-ancsikat.htmlHiába vár gyermeket Stohl András kedvese, Ancsika, még mindig nincs szó házasságról. IntimStohl egyik szeme sír, a másik nevethttp://www.life.hu/csalad/20140116-stohl-andras-szinesz-parja-ancsika-fiut-hord-a-szive-alatt-andras-azonban-aggodik-lanyai-hogyan.htmlStohl András örül, hogy végre három lánya mellé fia születik, de az örömébe némi aggodalom is vegyül.CsaládÚjabb gyermeket vár Stohl András párjahttp://www.life.hu/bulvar/20140111-ujabb-gyermeket-var-stohl-andras-parja.htmlÚjra anyai örömök elé néz Stohl András párja, Ancsika - írja a Blikk. A Life.hu kérdésére a színész még csütörtökön nem kívánta megerősíteni a hírt.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.