Mindenki megdöbbent a magyar zenész halálán

halál Leányfalu baleset dobos Duna-part kórház zenész fagyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kihűlt állapotban találtak rá pár napja Leányfalun a Duna-parton Herpai Sándorra, a V’ Moto-Rock dobosára. Kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni - tájékoztat az Origo. Az eseten mindenki megdöbbent.

"Nagyon sajnálom, de ez sajnos várható volt. Az utóbbi időben egyre rosszabbul nézett ki. Mintha éveket öregedett volna" – nyilatkozta a Blikknek a 60 évesen elhunyt Herpai egyik szomszédja.

A V' Moto-Rock legendás dobosa félig már kihűlve feküdt kedvenc padján a Duna-parton, amikor rátaláltak. A kórházban már nem tudtak segíteni rajta. Leányfaluban a szomszédok hónapok óta már csak köszönőviszonyban voltak a pszichés problémákkal küzdő zenésszel, aki szerintük mindenkit eltaszított magától, írja a Blikk. Legendák keringtek arról, hogy felesége és fia elköltözése óta milyen rossz körülmények között élt. Az Origo szerint a zenész tavaly ősszel pszichiátriára került, de onnan megszökött.

Az alábbi beszélgetés még 2008-ban készült, a V' Moto-Rock együttes országos turnéja előtt. A YouTube-ra a művész halála utáni napon került fel:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.