Kárász Róbert Sarka Kata színésznő TV2 műsorvezető Nagy Duett Oroszlán Szonja kiesés megfejtés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárász Robi és Oroszlán Szonja megfejtették, minek köszönhető, hogy vasárnap kiestek A Nagy Duettből.

Szonja szerint a zenével volt a baj. Robi inkább magukat okolja, mert nem tudtak versenyben maradni. A kommentelők pedig úgy vélik, igazságtalanság történt, amiért a borzalmas hamis hangon éneklő Sarka Kata jutott tovább. Szerintünk pedig egyszerűen nem szerette eléggé a közönség Kárászékat.

Forrás: TV2
Keresztes Ildikó élő adásban fakadt kihttp://www.life.hu/bulvar/20140218-keresztes-ildiko-enekesno-elo-adasban-fakadt-ki.htmlAz énekesnő teljesen kiakadt, hogy folyamatosan valótlan dolgokat állítanak róla, ezért az RTL Klub reggeli műsorában tiszta vizet öntött a pohárba.TV + BulvárOrigoMegúszta a whiskys botrányt Stohl Andráshttp://www.life.hu/bulvar/20140218-stohl-andras-szineszt-az-rtl-klub-egykori-musorvezetojet-nem-jelentik-fel-whiskylopasert.htmlMint ahogyan a Life.hu megírta, Stohl András éjjel egy barátja születésnapját túlságosan is felszabadultan ünnepelte. Pénz nem volt nála, beengedték, de miután magához vett egy üveg whiskyt, biztonsági őrök kérték fel, hogy távozzon. A színész elismerte a történteket, és kijelentette, szégyelli magát. Nos, úgy tűnik ennyivel pont meg is ússza. TV + BulvárOrigoMegszólaltak Herpai Sándor zenésztársaihttp://www.life.hu/bulvar/20140217-herpai-sandor-dobos-halala-utan-zenesztarsai-nyilatkoznak.htmlJóképű volt, sikeres és jó zenész. Halála mindenkit megdöbbentett. Zenésztársai közül jó néhányan megszólaltak a tragikus hír kapcsán.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.