Az énekesnő teljesen kiakadt, hogy szándékosan betegnek állítják be az újságok és még a fotójával is csalnak, ezért az RTL Klub reggeli műsorában tiszta vizet öntött a pohárba. A HOT! magazin reagált a vádakra.

A színésznő már unja, hogy állandóan nem létező lelki gondjairól és meg nem szűnő betegségéről cikkeznek az újságok.

Forrás: Life. hu

„Azt állítja ez a magazin, hogy én folyamatosan beteg vagyok, hisztérikus gyengeségem, ájulásom, neurotikus állapotom van, aztán jönnek a nevüket elhallgató barátok, majd felhozzák, hogy elváltam, szingli vagyok. Borzasztóan bosszant ez a dolog, mert folyamatosan hamis képben állít be engem és főleg negatívban. A legutóbbi címlapon például egy megphotoshoppolt képem van, iszonyú árkokat festettek a szemem alá, a kezemre, mindenhová. Csak annyira nem voltak ügyesek, mert belülre például beraktak egy olyan koncertképet, amin ugyanaz az arcom van, csak azon makulátlan és egy darab ránc sincs rajta"– fakadt ki Keresztes, aki az Origo szerint már perben áll a lappal.

„Az elmúlt öt évben kétszer voltam megfázva. Most valóban volt egy tüdőgyulladásom, amit egy hét alatt hevertem ki és természetesen visszamaradt ebből egy ilyen köhögési roham, ami elég sokáig elhúzódott, de már abból is kilábaltam. Hozzá teszem a 25 éves pályafutásom alatt egyszer mondtam le előadást most, mert 39 fokos lázzal nem tudtam felállni a lábamra. Arra pedig, hogy a státuszom szingli-e vagy nem, csak annyit tudok mondani, hogy köszönöm szépen több mint egy éve nagyon jól van a magánéletem, nagyon jól érzem magam"

Időközben a HOT! is reagált a történtekre, íme a közleményük: "A HOT! magazinban az ilyen jellegű, riportszerű anyagoknál nem modifikáljuk számítógépes eszközökkel a képeket, hiszen pontosan azt a célt szolgálják, hogy a bennük szereplő alanyokat a maguk naturális állapotában mutassuk meg az olvasóknak. Keresztes Ildikó több alkalommal szerepelt már a magazinban, volt úgy, hogy olyan sajtótájékoztatón készült képekkel, ahová smink nélkül és rendezetlen frizurával érkezett, holott tudta hogy fotósok is jelen lesznek az eseményen, később mégis sérelmezte ezt, pedig nem lesifotóról volt szó, hanem nyilvános eseményen készült felvételről. Ettől függetlenül készültek vele más anyagok is, ezekben a cikkekben színházi és szólóénekesi munkáival szerepelt. Ez is jelzi, hogy elfogulatlanok vagyunk irányába, lapunkban azért szerepel alkalomadtán, mert ő is a hazai celebvilág egyik szereplője."