Keresztes Ildikó szerint photoshopolták, a magazin cáfol

Forrás: Life. hu -
probléma Keresztes Ildikó magazin énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő teljesen kiakadt, hogy szándékosan betegnek állítják be az újságok és még a fotójával is csalnak, ezért az RTL Klub reggeli műsorában tiszta vizet öntött a pohárba. A HOT! magazin reagált a vádakra.

A színésznő már unja, hogy állandóan nem létező lelki gondjairól és meg nem szűnő betegségéről cikkeznek az újságok.

Forrás: Life. hu

Időközben a HOT! is reagált a történtekre, íme a közleményük: "A HOT! magazinban az ilyen jellegű, riportszerű anyagoknál nem modifikáljuk számítógépes eszközökkel a képeket, hiszen pontosan azt a célt szolgálják, hogy a bennük szereplő alanyokat a maguk naturális állapotában mutassuk meg az olvasóknak. Keresztes Ildikó több alkalommal szerepelt már a magazinban, volt úgy, hogy olyan sajtótájékoztatón készült képekkel, ahová smink nélkül és rendezetlen frizurával érkezett, holott tudta hogy fotósok is jelen lesznek az eseményen, később mégis sérelmezte ezt, pedig nem lesifotóról volt szó, hanem nyilvános eseményen készült felvételről. Ettől függetlenül készültek vele más anyagok is, ezekben a cikkekben színházi és szólóénekesi munkáival szerepelt. Ez is jelzi, hogy elfogulatlanok vagyunk irányába, lapunkban azért szerepel alkalomadtán, mert ő is a hazai celebvilág egyik szereplője."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.