Gazdira lelt a gigamacska Amerikában

kutya Amerika hatalmas cica állatvédők macska óriás gazdi Boston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatalmas cicus akkora, mint egy kisebb kutya. Gazdijai viszont így is imádják és nem bánják, hogy több macskaeledelt kell venniük.

A 10 kilós és 90 centis nagymacskát Andrew Milicia és Emily Zervos fogadta örökbe. A különleges állat Boston utcáin kóborolt, étlen-szomjan, amikor állatvédők megtalálták és gazdit kerestek neki. A pár bár nem tervezett macskát örökbe fogadni, amikor meglátták Picklest egyből „beleszerettek" és magukhoz vették. A hatalmas méretű cica remélhetőleg nem dorombol hangosabban, mint kisebb társai. A gigamacseszról itt nézheted meg a videót:

Több tucat nyuszi üldözte a lányt – videóhttp://www.life.hu/news/20140219-kirandulas-a-nyulak-szigeten-tobb-tucat-nyul-uldozte-a-fiatal-lanyt-video.htmlEgy ártatlan sétának indult a parkban, amelyhez végül több tucat nyuszi csatlakozott. Übercuki videó következik.News--Nánási Pál első szexi fotójahttp://www.life.hu/news/20140218-nanasi-pal-fotomuvesz-25-evvel-ezelotti-elso-aktfotoja.htmlA Life.hu sztárszerzője kinyitotta retró fiókját, és kihúzta belőle első (majdnem) akt felvételét. Miből lesz a cserebogár...NewsOrigoIsmerd meg a világ legtetováltabb párját!http://www.life.hu/news/20140215-a-vilag-legtetovaltabb-parja-gabriela-es-victor-peralta.htmlHadd mutassuk be nektek Gabriela és Victor Peraltát, akik Guiness rekorderek a javából: a párok közül nekik van a legtöbb tetoválásuk a világon.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.