Esztergályos Cecília Keleti Andrea zsűri Szombat esti láz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megválik két korábbi zsűritagtól az RTL Klubon hamarosan - a Csillag Születik helyett - induló Szombat Esti Láz.

Szirtes Tamás színházigazgató és Tihanyi Ákos táncművész már nem lesz ott a megújuló négyesben - tudta meg a Blikk.

Forrás: RTL Klub/Facebook

A napilap információját Schiwert-Takács László, a műsor kreatív felelős szerkesztője is megerősítette: "A hír igaz, Esztergályos Cecíliát és Keleti Andreát is visszahívtuk a Szombat Esti Láz zsűritagjai közé. Mindkét hölgyet nagyon kedvelték a nézők, és biztosak vagyunk abban, hogy ez a 2014-es széria alatt sem lesz másként. A másik két tag kilétét azonban még fedje homály. Annyit azonban elárulhatok, a zsűrizés mindkettejüknek új feladat lesz."

Az viszont biztos, hogy a show műsorvezetője Ördög Nóra lesz, aki egyedül viszi majd a hátán a produkciót.

ByeAlex: "Unalmasak a tehetségkutatók"http://www.life.hu/bulvar/20140220-byealex-a-dal-digitalis-kommentatora-az-x-faktor-enekesnoje-krasznai-tunde-a-megasztaros-der-heni-es.htmlA Dal digitális kommentátora kijelentette: unja a banális tehetségkutatókat a magyar közönség. Kijelentése fura, ugyanis a tavalyi eurovíziós elődöntők előtt róla sem sokan hallottak még. TV + BulvárOrigoMonogám kapcsolatra vágyik Kelemen Annahttp://www.life.hu/bulvar/20140220-a-tv2-frizbijeben-kelemen-annacska-havas-henrikrol-prostituciorol-parkapcsolatrol-dr-csernus.htmlÉvek óta nem álltak szóba egymással, de most mégis leült egy asztalhoz Kelemen Anna és Havas Henrik. TV + BulvárOrigoElítélték VV Cristofelthttp://www.life.hu/bulvar/20140220-azt-rtl-klub-valovilagaban-megismert-vv-cristofelt-kozmunkara-iteltek-amiert-bantalmazta-vv.htmlTesti sértés, személyes szabadság korlátozása és becsületsértés miatt jogerősen bűnösnek találta és 300 óra közérdekű munkára kötelezte a bíróság Cristofelt, mert két évvel ezelőtt megverte korábbi szerelmét, VV Veronikát. Ha ezt nem teljesíti, akkor börtönbe kell vonulnia.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.