Fogynak a versenyzők, fokozódnak az indulatok A Nagy Duett körül. A műsor nézői változatlanul a Sarka Kata-L.L. Junior-párost tartják a leggyengébb láncszemnek, többen közülük nem értik, miért Csisztu Zsuzsának és Sipos Petinek kellett kiesnie.

Ahogyan már írtunk róla, nem elégedettek A Nagy Duett nézői a zsűri "teljesítményével". Sokan úgy vélik, az ítészek a "protekciósokat" értékelik és ezért nem a leggyengébbeknek kell távozniuk. Mások úgy gondolják, a műsor nem az énektudásról szól, így vannak, akik azért kapnak szavazatokat, mert szimpatikusak a nézőknek vagy pedig mert annyira rosszak, hogy éppen attól szórakoztatóak. Hajdú Péter - aki idén nem versenyzőként állt színpadra - például biztos abban, hogy azért őt és Zoltán Erikát szerették volna idén is látni a nézők, hogy röhöghessenek rajta.

Forrás: TV2

Persze, akik laza vasárnap esti szórakozásnak tekintik A Nagy Duettet, ritkán kommentelnek, a produkciókat leginkább azok a nézők savazzák a Facebookon, akiknek valamiért élet-halál kérdésének tűnik, ki megy és ki marad. Ezekből válogattunk: 

"Tragikus, a zsűri saját magát is értékeli akkor, amikor olyanoknak adják a magas pontokat, aki nemcsak hogy énekelni, de még megmozdulni sem tud rendesen. Tényleg a bénaság a mérce? Ezt értem Sarka Katára és Fekete Lacira."

"Most sem az esett ki, aki megérdemelte volna! L.L. Juniort kedvelem, de az a nő mellette elkeserítő!
Nincs önkritikája, mielőtt elvállalta volna? Habár a férjének sem volt soha volt kitől tanulnia..."

"Nevetséges, hogy az énekelni képtelen, tehetségtelen celebeknek 10 pontot ad a zsűri az ostoba bohóckodást felmagasztalva, a vérprofi, tényleg nagyszerű hangokat pedig lehúzzák. Attila es Lia a legjobbak! Kivánom Kaszának, hogy Sarka Kata Vagy Fekete Laci egész nap a fülébe vinnyogjanak."

"Legeslegjobbak voltatok, Zsuzsa. Ezt úúúúúúúúúúúúúúúúúúúútálom, hogy mindig a jók esnek ki és aki semmi, nulla, az meg marad. Bunda... Kiverné a balhét Hajdú, ha Kata esne ki, majd a végén esik ki, mert Hajdú úgy akarja. Mi van ezzel a világgal?"

"Ez ma szuper volt, Laura, Máté! És gondoltam, hogy a zsűri lehurrogja őket. Pedig nekik ma járna a
3x10 pont. Röhej, de Fekete Lacinak tuti jó pontokat adnak, mert ha nem, akkor szokás szerint megsértődik. Jójó, voltak benne hamisak, de ezt jó volt hallgatni."

"Hajni nagyon jól mozog a színpadon, aranyos és jól áll neki minden! Ha szólóban nem is annyira, de duettben nagyon jó."

"Felmegy a vérnyomásunk, ha Sarka Kata megjelenik, nem is nézem őket."

"Újraszámolást követelünk! Vissza Csisztuékat!"

"Jók voltak Zsuzsáék! Nem nekik kellett volna kiesni, ezt mindenki tudja szerintem, de ez van." 

"Nagyon jók voltak Csisztuék, a debileket pontozta a zsűri, a zsűri egy nagy nulla."