A sportoló a Nyugati térnél kifeszített molinóval szerette volna jelezni Pamelának, hogy ideje lenne visszatérnie hozzá. A nő azonban elviharzott a helyszínről. Berki pedig úgy döntött, nem könyörög tovább – írja a Bors

Berki Krisztián újabb, romantikusnak egyáltalán nem nevezhető engesztelő akciója kudarcba fulladt. A sportoló ezúttal nyilvánosan, egy óriási molinón kérte kedvesét, menjen vissza hozzá: „Hódi, come back! A Berki" felirattal.

Forrás: Facebook

„Szerintem nagyon jó volt a meglepetés, és úgy láttam, ő is meghatódott, még fotózkodott is a felirat alatt, mégsem volt sikeres az akció" - szögezte le Berki, aki szerint Pamela makacs természete hatástalanította a romantikus színvallást. „Nem adja könnyen magát, de én meg nem próbálkozom tovább, itt volt a vége" - durcáskodott Berki.

„Tényleg szerettem volna, hogy végre visszaálljon a családi harmónia. Nem Pamelát akarom újra meghódítani, hanem a megszokott életemet és a kislányomat akarom visszakapni. Nagyon hiányzik, hogy reggelente ott legyen velem Natasa, este meg otthon várjanak. Nem vagyok érzelmes pali, ezért az nem visel meg, hogy a gyermekem anyjával megromlott a kapcsolatom, a lányom viszont nagyon hiányzik" - magyarázta az elkeseredett apuka.