igazgató kinevezés Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerdai fővárosi közgyűlésen a képviselők kora délután határoztak arról, hogy Eszenyi Enikő folytathatja munkáját a Vígszínházban. 29 igen szavazattal, 1 nemmel, továbbá 2 jobbikos tartózkodással fogadták el kinevezését.

Megválasztották Eszenyi Enikőt a Vígszínház Nonprofit Kft. ügyvezetőjének 2014. március 1-jétől 2015. június 30-ig terjedő határozott időtartamra. Csomós Miklós kulturális főpolgármester-helyettes arra nem tudott konkrét választ adni, hogy öt év helyett miért csak egy évre szól a megbízatás. Az igazgatónő nem jelent meg személyesen a kinevezésén.

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás

A másik pályázó, Balázs Péter nem indulta Vígszínház igazgatói pályázatának második fordulóján.

Rendkívüli születésnapi partit tart Zoltán Erikahttp://www.life.hu/bulvar/20140225-zoltan-erika-enekesno-rendkivuli-szuletesnapi-partit-tart.htmlRajongóival ünnepli születésnapját Zoltán Erika és nem a szokásos módon. TV + BulvárOrigoVáltásra kényszerítették a humoristát, Badár Sándorthttp://www.life.hu/bulvar/20140224-osztalyvaltasra-kenyszeritettek-a-humoristat-badar-sandort.htmlBadár Sándor humorista talán tornatanárként vagy edzőként dolgozna, ha egykori iskolájának igazgatója nem alkalmaz vele szemben kényszert.TV + BulvárOrigo Dundika cáfol: nem vagyok terheshttp://www.life.hu/bulvar/20140224--dundika-cafol-nem-vagyok-terhes.html A Nagy Duett zsűritagja, Kasza Tibor kismamának titulálta Majoros Hajnalkát, aki Király Viktor duettpartnere. Dundika néhány hete a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának azt nyilatkozta, hogy rajta vannak a baba projekten, és alig várják, hogy kisfiuk Marián után megérkezzen a következő csemete.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.