Hajdú Péter feleségét egy nyaralás alkalmával a szálloda egyik dolgozója próbálta szexre kényszeríteni.

Sarka Kata a rossz emléknek köszönhetően sokszor gátlásos és önbizalomhiánnyal küzd. A Story magazinban a csinos anyuka elárulta, milyen trauma érte 16 éves korában.

Forrás: TV2

"Tunéziában nyaraltunk a családommal. Egyik este a szálloda konyhájába mentem, mert kérni szerettem volna valamit. A pincér azt mondta, kövessem a raktárba. Én pedig gyanútlanul vele mentem. Akkor már gyanút fogtam, amikor beléptünk a helyiségbe és ő kulcsra zárta az ajtót. Rágyújtott és engem is megkínált cigarettával, elfogadtam, mert gondoltam, ezzel is időt nyerek. Ezután nem sokat teketóriázott, megragadott és letépte a blúzomat. Undorító volt, meg akart erőszakolni” - mesélte Kata, aki a lélekjelenlétének köszönheti, hogy sikerült megmenekülnie.

"Az egyetlen szerencsém az volt, hogy a parázsló cigarettát belenyomtam a karjába, utána az ajtóhoz rohantam, kinyitottam és halálra rémülten rohantam a szobámba" - mesélte Kata, aki nagyon nehezen tette túl magát a történteken és a mai napig időnként felsejlenek előtte a rossz emlékek.