Nem jött be a tánciskola terve Oláh Gergőnek. A Shake Dance nevű táncórára nem érkezett elég jelentkező.

Az X-Faktor 2012 győztese hiába bérelt egy tágasabb, elegáns tánctermet, mégsem akadt elég jelentkező, aki Gergőtől szeretett volna tanulni – írja a Blikk. 

Forrás: Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Nagyobb hírverést kellett volna csinálni a tanfolyamnak. Véleményem szerint nem reklámozták kellőképpen, pedig Gergő a mai napig elképesztően nagy népszerűségnek örvend" – magyarázta Orosz Zoltán, a táncstúdió művészeti igazgatója, aki szerint egyáltalán nem azzal volt a gond, hogy Gergőnek nincs táncoktatói végzettsége.

„Mi nem tanárként alkalmaztuk őt, hanem afféle terembérlőként. Ez a srác nagyon tehetséges táncos, és minden képessége adott ahhoz, hogy átadja másoknak a tudását, és ami ennél is fontosabb, szereti is csinálni. A tanítványai is szerették őt. Épp csak a tanfolyamot nem igazán tudtuk befuttatni. Nem jöttek, mert nem tudtak róla" – mondta a művészeti igazgató. Nem volt ritka, hogy csak ketten-hárman, vagy négyen-öten mentek Gergő óráira, pedig változatos programot kínáltak, mint például a hiphop, latin tánc, autentikus cigánytánc és shake dance.

„Gergő klippremierjére készültünk az utóbbi időben, és most is a következő albumra koncentráltunk, így nem jutott idő a tanfolyam reklámozására sem. Tavasszal azonban már több lehetőségünk lesz foglalkozni vele" – nyilatkozta Schiwert-Takács László, Gergő menedzsere.