Meglett az eltűnt hajléktalan néni

Forrás: TV2 -
nagymama fiatal hajléktalan lány néni eltűnés megkerülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 78 éves utcán élő Ica néni, akit a 18 éves Szandra befogadott, eltűnése után végre előkerült.

A fiatal állami gondozott Szandra pár hete fogadta örökbe a hajléktalan Ica nénit és pótnagymamájává fogadta. Az idős asszony borzalmas állapotban került a lányhoz. Éhezett, betegségekkel küzdött és koszos volt. Szandránál megfürdött, ruhákat kapott és vacsorát és utána úgy éltek, mint unoka és nagymama. Minden szép és jó lett volna, ha egyszer csak nem tűnik el Ica néni, aki szó nélkül faképnél hagyta befogadóját. Most azonban a hir24.hu információja szerint megkerült az elcsatangolt néni.

Forrás: TV2

A megható találkozás hajléktalan és befogadója között azonban nem hozta meg a várva várt örömkönnyeket. Ica néni a viszontlátás után faképnél hagyta a lányt, aki nem adta fel és az idős asszony után szaladt.

„Nem vagyok durcás, csak fáradt. Úton-útfélen fotóznak. Az egyik csapat a Szandit védi, a másik engem. Nem kell Szandikát alázni és hagyjanak már engem is békén" – mondta az asszony, aki arra célzott, hogy Szandi sokan vádolták meg azzal, hogy szélhámos és az adományok miatt fogadta be a nénit. Ica néni végül elmondta, hogy egy ital miatti esti veszekedés után költözött el és mivel nem tudja megígérni, hogy nem fog inni többet, ezért úgy döntött, jobb neki az utcán.

„Ica mama, tudod, hogy bármikor számíthatsz rám, tudod, hol lakom, tudod a számom. Ha bármire szükséged van, csak keress meg, ott van a pénz, amit nekünk küldtek a jószándékú emberek. Aki kérte, annak visszautalom, a többi pedig ott van a számlámon, csak szólj, ha szükség van rá" – zárta le a beszélgetést a láthatóan megzavarodott lányka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.