Így reagáltak Kulka János kollégái a vallomására

Forrás: Origo -
Kulka János Pásztor Erzsébet Horváth Ádám reagálás vallomás Schubert Éva másság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésztársak többségét nem lepte meg Kulka vallomása szexuális hovatartozásáról.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Kulka János a Magyar Narancsnak adott interjújában meglepő nyíltsággal vallott másságáról. A Blikk a színész néhány kollégájától érdeklődte meg, mit szólnak Kulka kitárulkozásához.

Forrás: Pályi Zsófia/Origo

Horváth Ádám, aki a Szomszédok rendezőjeként több mint egy évtizeden át dolgozott együtt a színésszel, így fogalmazott: „ha vállalja a másságát, az az ő döntése. Ez olyan mértékben magánügy, hogy nincs jogom ítéletet mondani."

A Kossuth-díjas Pásztor Erzsi szerint a hetero többség gondolkozik egy kicsit konzervatívan, amikor a másság szóba kerül, de a szakmájukban szerencsére nem ez a jellemző. „Tudtam erről, mert nem volt titok. Csak nem beszéltek róla. Nyilván valami kényszerítő oka lehetett annak, hogy Kulka úgy érezte, vállalnia kell" – mondta.

A szintén Kossuth-díjas színésznő, Schubert Éva röviden, de velősen így nyilatkozott: "inkább vállalja, mint sugdolózzanak róla a háta mögött. Jól tette, hogy így tett. Amúgy is mindenki tudta róla, hogy az."

Őrizetben Ruttner Györgyhttp://www.life.hu/news/20140306-ruttner-gyorgy-sztarugyvedet-orizetbe-vettek-es-gyanusitottkent-hallgattak-ki-a-blikk-ertesulese.htmlA Blikk úgy értesült, hogy a sztárügyvédet őrizetbe vették. A nyomozó ügyészek szerint több tízmillió forintot tett el ügyfelei pénzéből. Ezeket ügyvédi letétként helyezték el nála.NewsOrigoA szomszédot és a patológust faggatják – folytatódik Pistorius tárgyalásahttp://www.life.hu/news/20140306-oscar-pistorius-paralimpiai-bajnok-targyalasa-mar-negyedik-napja-tart-azzal-vadoljak-hogy-tavaly.htmlMár negyedik napja tart Oscar Pistorius tárgyalása a dél-afrikai Pretoriában. A paralimpiai bajnok futót azzal vádolják, hogy tavaly februárban lelőtte barátnőjét, Reeva Steenkampot. Az első napon ártatlannak vallotta magát. News--Kétségbeesetten védekezett a 17 éves lány, de hiábahttp://www.life.hu/news/20140306-a-szava-utcai-gyilkossag-aldozata-brigi-vedekezett-allapitotta-meg-a-kriminalpszichologus.htmlA szúrt sebek arra utalnak, hogy a Száva utcai gyilkosság áldozata, a 17 éves Brigi kétségbeesetten védekezett a támadójával szemben - tudta meg a Blikk.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.