Így gondoskodj az öreg kutyádról

séta kutya járás ötlet gazda beteg husky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony a kedvencünknél is eljön az az időszak, amikor megöregszik és esetleg már járni sem tud. Egy leleményes gazdi megtalálta a megoldást.

Az öreg husky járásképtelenné vált. Gazdája azonban úgy döntött, ezután sem mondanak le a megszokott napi sétáról. Szerzett egy dobozt, kis kerekeket szerelt rá és kibélelte. Kutyusa pedig ismét élvezheti a közös együttlét örömét.

Íme, a beteg kutyus sétájáról készült videó:

Újabb közlemény Schumacher menedzserétőlhttp://www.life.hu/news/20140307-michael-schumacher-menedzsere-sabine-kehm-cafolja-hogy-magatol-lelegzik-a-hetszeres-forma-1-pilota.htmlSabine Kehm cáfolta azokat a híreket, miszerint a sportoló állapota javult, lekapcsolhatták a lélegeztetőgépről és már egyedül lélegezhet – írja a sport.hir24.hu. News--Nincs, aki eltemesse Hacser Józsáthttp://www.life.hu/news/20140306-hacser-jozsa-elhunyt-jaszai-mari-dijas-szinesznonek-nincs-elo-rokona-aki-eltemesse.htmlAz elhunyt színésznőnek úgy tudni, nincs rokona, aki vállalná a temetés költségeit.NewsMTI/Mihádák ZoltánTelefonos alkalmazás a megfelelő melltartóérthttp://www.life.hu/news/20140305-a-thirdlove-nevu-telefonos-alkalmazas-segit-megtalalni-a-jo-melltarto-meretet-egy-selfie-fotoval.htmlTéged is zavarba hoz, amikor a fehérnemű üzlet dolgozólányai a melleidet fixírozva (rosszabb esetben tapogatva) meg akarják állapítani méreteidet? Igen, nem mindenki szereti hallani az olykor rosszul hangzó igazságot. Erre jött most rá egy online üzlet is.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.