Újabb közlemény Schumacher menedzserétől

Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff -
síbaleset Sabine Kehm közlemény Forma-1 cáfolat Michael Schumacher Lélegzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sabine Kehm cáfolta azokat a híreket, miszerint a sportoló állapota javult, lekapcsolhatták a lélegeztetőgépről és már egyedül lélegezhet – írja a sport.hir24.hu. 

Megint ellentmondásos hírek jelentek meg Michael Schumacher állapotáról. Az olasz La Gazzetta dello Sport egyik informátora ezt írta Schumi állapotáról: "Felesége, Corinna beszél hozzá, suttog a fülébe. Gyermekei, Gina-Maria és Mick is ott vannak mellette, valamint Jean Todt is gyakran látogatja. Az orvosok azt mondják, nagyon fontos, hogy szeretteitől halljon hangokat. Már lélegzik, de senki nem tudja megmondani, hogy mikor ébred fel, ha egyáltalán felébred. De talán már csak rövid idő kérdése, hogy az őt övező szeretet visszahozza őt az életbe."

Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff

Sabine Kehm, Schumacher menedzsere újabb közleményében azonban hangsúlyozta: továbbra is ébresztési fázisban van a német bajnok. "Michael még mindig az ébresztési szakaszban van, semmi nem változott. Figyelmen kívül kell hagyni azokat az orvosi információkat, amik nem az őt ápoló orvosoktól vagy a menedzsmenttől származnak."

A Daily Mail szerint azonban, bár a menedzser makacsul ragaszkodik ahhoz a verzióhoz, hogy Schumacher a lassú felébresztés szakaszában van, a családhoz közel álló személyek állítják, a sportolón már csak a csoda segíthet!

Január végén kezdték el felébreszteni a súlyos síbalesetet szenvedett egykori autóversenyzőt, aki sajnos nem reagál jól a gyógyszermegvonásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.