Még csak 40 éves, szerintünk kirobbanó formában van, mégis egymás után osztják rá az anyaszerepeket. Ennyire megöregedett volna Gallusz Niki?

Utoljára a Mary Poppinsban bízták rá az édesanya szerepét, hamarosan pedig a Mamma Mia című musical főszerepében láthatjuk, akit a filmvásznon Meryl Streep alakított.
 
"A Mary Poppins anyukája is egy főszerep, csak senki sem emlékszik rá. A darabban egy nagyon elegáns és vajszívű hölgyet kellett eljátszanom, akihez megérkezik egy józan paraszti ésszel rendelkező dadus, Mary Poppins. Nikikém, maga inkább ez az elegánsabb típus! - mondták, amikor rám osztották a szerepet, most meg azt hallom, hogy magának már lehetne gyereke! Nem foglalkozom ezzel az anyakérdéssel. Mindig is szerettem volna anyuka lenni, de egymagam kevés vagyok hozzá, az osztódást még nem találták fel. Nem mindenkinek muszáj, és nem mindenkinek való az édesanyaszerep, de én azt gondolom, hogy nekem jól menne. Szirtes tanár úr jól látja, hogy én nagyon anyáskodó vagyok a barátaimmal és azokkal, akiket szeretek. De semmit sem szeretek erőszakosan vagy manipulatív módon csinálni. Az anyaság egyelőre nem adatott meg, nagyon sok minden olyasmi viszont igen, ami másnak nem. De nem mondtam le róla!" - osztotta meg velünk gondolatait Niki, aki pár éve nyíltan felvállalta azonos nemű szerelmét,akivel a mai napig a legnagyobb harmóniában él.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A civil életemben nem érzem magam 40 évesnek. Hála istennek jó géneket örököltem, vidám vagyok, kicsattanó egészségnek örvendek, és arckifejezésemben is megőriztem a fiatalságomat. De olyan nehéz lesz a próba folyamata, hogy bele fogok öregedni" - tette hozzá a színésznő, aki nyolc évvel ezelőtt már színpadra állított egy 40 dalból álló ABBA-estet, és ezzel bejárta az egész országot.