Levágatta gyönyörű haját a TV2 sztárja?

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
göndör haj Szabó Zsófi vágás haj fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi megszabadult gyönyörű, hosszú fürtjeitől. A színésznő a Facebook- oldalára posztolta a döbbenetes változást - képekben. Íme, az első fotó!

Persze az is elképzelhető, hogy csak a göndörítés miatt ugrottak fel így a tincsei, de sokkal valószínűbb, hogy levágatta azokat. Hajvágási terveiről már korábban is írtunk, úgy fest, valóban megcsinálta! Vagy mégsem? Mindenesetre ez a stílus talán még a korábbinál is jobban áll neki.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

Szerinted levágatta a haját a Szabó Zsófi?

Magánéletéről vallott Szabó Zsófihttp://www.life.hu/intim/20140301-szabo-zsofi-a-tv2-joban-rosszbanjanak-szereploje-maganeleterol-meselt-majkanak-a-nanee-cimu-musorban.htmlA SuperTV2 NaNee! című műsorában öntött tiszta vizet a pohárba Szabó Zsófi. A Jóban Rosszban színésznője először beszélt bővebben magánéletéről.IntimOrigoMegválik gyönyörű, szőke hajától Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140214-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje-karaktere-betty-tanakis-kedveert-levagatja-a-hajat.htmlHatalmas változások előtt áll Szabó Zsófi, legalábbis ami a külsejét illeti. A fiatal színésznő szerepe kedvéért áldozza fel hosszú, szőke tincseit. TV + BulvárOrigoSzabó Zsófiban vetélytársat látott Sarka Katahttp://www.life.hu/bulvar/20140129--eskuvoi-ruhaban-pozolt-szabo-zsofi-es-sarka-kata.htmlSarka Kata és Szabó Zsófi barátsága jó példa arra, hogy az esküvő után is ki lehet alakítani igaz barátságot.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.