Nehezen regenerálódik Szabó Zsófi a Jóban Rosszban forgatásai után. A történet szerint Bettyt szerelme nemcsak veri, de a drogokra is rászoktatja. A színésznő elárulta, olykor nehéz feldolgoznia a karakterével történteket.

"Minél kevésbé mindennapi a történet, annál nagyobb kihívás eljátszani egy színésznek, hiszen nincs saját tapasztalata, amiből meríthet. Inspirálódni kell, információkat gyűjteni, utánaolvasni és teljesen átszellemülni. Nagyon hálás vagyok a produkciónak, hogy Betty ilyen helyzetbe került, és új oldalát mutathatom meg"mondta el a Borsnak Zsófi. 

Forrás: TV2

"Segít, ha ilyenkor felidézek olyan filmeket, amelyek hasonló témát boncolgatnak, de nekem a legnagyobb inspirációt és támogatást a barátnőm, Gabka adta. Drogfüggő volt, de már tizenhárom éve és tizenegy hónapja tiszta, amiről könyvet is írt. Tisz­telem és becsülöm a kitartásáért, az erejéért, azért, ahogyan talpra állt, nagyszerű ember. Őt kérdezgettem, amikor megtudtam, hogy a történet ebbe az irányba halad. Rengeteget segített abban, hogy megértsem, mit érezhet, élhet át valaki ilyenkor" –  tette hozzá Zsófi.

A Jóban Rosszban szereplője arról is beszélt, hogy a karakterét érő bántalmazás, durvaság rányomja a bélyegét a hangulatára és nehezen rázódik vissza a mindennapokba. 

A napilap arra is kíváncsi volt, hogy az egyre jobban eldurvuló történet vajon Zsófi távozásához vezet-e. 

"Minden színész tudja: egy napi sorozatban az is benne van, hogy bármikor kiírhatják a karaktert, nem kell ahhoz feltétlenül megjárnia a poklot. Természetesen arról nem beszélhetek, pontosan mi vár még Bettyre. Az biztos, hogy ez a tavasz mindenképpen meghatározó és emlékezetes lesz. Remélem, hogy a nézők továbbra is szeretni fogják Bettyt, bár igaz, hogy teljesen más arcát mutatja majd meg, mint amit eddig megszokhattak" – nyilatkozta a sorozat producere.