frontember színész Sipos F. Tamás Barátok közt Republic Magyar Bálint énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen! A Barátok közt egykori jóképű szereplőjére cserélték le Sipos F. Tamást.

Magyar Bálint évekkel ezelőtt Deutsch Anita testvérét, Szilágyi Lórit alakította a Barátok köztben. A fiú nemcsak jó színész, de valószínűleg jó énekes is, mert hamarosan ő áll a mikrofon mögé a Republicban – írja a Bors.

Forrás: MTI/Kallos Bea

Miután Sipos F. Tamás karrierje véget ér a Republicban, a zenekar Bálintnak szán nagyobb szerepet és előtérbe helyezi a zenekarban eddig is tevékenykedő énekest.

A pletyka, hogy a Republic Bálinttal folytatja, már Cipő családjához is eljutott: „Igen, hallottunk róla, hogy egy fiatal színészgyerekkel folytatják, aki már a színházban is énekelte a dalokat. Sok sikert nekik!" – erősítette meg Cipő édesanyja, Gizi néni.

Bálint a Zeneakadémia magánének- és a Színház- és Filmművészeti Egyetem műsorkészítő szakát is elvégezte, közben pedig több sorozatban is szinkronizált. A Madách Színházban jelenleg is játszik, egyebek között Az operaház fantomjában és a Három testőrben is.

A Blikk pedig azt írja, hogy Magyar Bálinton kívül Ömböli Pál musicalszínész is énekel majd az együttesben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.