Pénzügyeiről beszél Berki Krisztián

Forrás: SuperTV2 -
pénzügyek TV2 Frizbi Hajdú Péterrel anyagi helyzet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lövünk nagyon mellé, ha úgy gondoljuk, sok embert foglalkoztat, tulajdonképpen honnan van pénze Berki Krisztiánnak. Az Édes élet nézői számára vérlázítóan nagylábon élő celeb a Frizbiben beszélt anyagi helyzetéről. 

Berki Krisztián a Frizbiben arról beszélt, jelenleg pár száz millióra becsüli vagyonát, de nem tud pontos összeget. Állítja, Amerikában rendelkezik bejelentett lakcímmel, ahol ingatlana és több üzlete is van, és hozzátette, adózási szempontból is kedvezőbb számára a kinti lakhely.

Forrás: SuperTV2

Megélhetéséről elmondta, több forrásból szerzi a pénzt, többek közt befektetési tanácsokat is ad, és hamarosan az Édes Életben is bemutatja majd a nézőknek, hogyan keressenek napi 1 millió forintot. A haknizással keresett 110 000 forintokat csak "fagyipénznek" nevezte, és elmondta, azt azért vállalja, hogy az emberek ne csak a tévében látható Berkit ismerjék meg.

Berki egyébként jelenleg nem tud arról, hogy büntetőeljárás folyna ellene. Tavaly nyáron feljelentették csalás miatt, elment tanúkihallgatásra, de végül bűncselekmény hiányában a rendőrség megszüntette a nyomozást.

A Blikk információi szerint azonban annak ellenére, hogy naponta szerepel a tévében, hivatalos ügyben nem lehet elérni. A napilapnak a testépítő így reagált: "Nagyon köszönöm a megkeresést, de nem szeretnék nyilatkozni erről az ügyről, pontosan tudja mindenki, hol lehet utolérni".

A luxusért harcolnak a villalakókhttp://www.life.hu/bulvar/20140319-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosai-vv-iza-vv-zsolt-vv-aurelio-vv-zsofi-vv-viki-vv-krisztian-vv-charlotte.htmlEljött az a pillanat, amikor a ValóVilág 6 játékosai visszasírják az iskola-, de még a munkahetet is. Legalábbis a lakók egyik fele biztosan.TV + BulvárOrigoHatáron túl castingol az X-Faktorhttp://www.life.hu/bulvar/20140319-az-rtl-klub-x-faktor-cimu-musora-eloszor-hataron-tul-kolozsvarott-marosvasarhelyen-es-ujvideken.htmlElindult az X-Faktor castingja, idén több meghallgatás lesz határon túl is, a környező országokban - írja az Origo.hu.TV + BulvárOrigoZaklatják Győzikéthttp://www.life.hu/bulvar/20140319-a-tv2-edes-eletenek-szereplojet-gaspar-gyozot-sms-ben-zaklatjak.htmlGáspár Győző kikészült. Az Édes Élet szereplője durva üzeneteket kap zaklatójától.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.