Aktképek készültek Fábián Anitáról

Fotó: TV2 -
aktfotó Jóban Rosszban TV2 sorozat Fábián Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő jó szívvel emlékszik vissza azokra az időkre, amikor Pécsett - egy-egy fotó erejéig - akár lenge ruhában állt kamerák elé.

A Jóban Rosszban Halász Szilviáját alakító Fábián Anita a hot! magazinnak mutatta meg régi, lenge öltözékben vagy anélkül készült képeit. Hozzátette: talán azért sikerült "megnyílnia" a fotós előtt, mert jó barátja volt: nem úgy nézett rá, mint egy nőre, hanem úgy, mint egy szépen fotózható termékre.

Fotó: TV2

"Akkoriban - húsz-huszonegy éves lehettem - némi súlyfelesleg is volt rajtam talán, de nem zavart különösebben. Most visszanézve csodás fotók készültek akkor, büszke vagyok rájuk" - mesélte Anita.

A luxusért harcolnak a villalakókhttp://www.life.hu/bulvar/20140319-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosai-vv-iza-vv-zsolt-vv-aurelio-vv-zsofi-vv-viki-vv-krisztian-vv-charlotte.htmlEljött az a pillanat, amikor a ValóVilág 6 játékosai visszasírják az iskola-, de még a munkahetet is. Legalábbis a lakók egyik fele biztosan.TV + BulvárOrigoMűsort kap Horváth Évahttp://www.life.hu/bulvar/20140319-megruhazlak-cimmel-realityt-indit-a-viasat3-a-musorvezetoje-horvath-eva-lesz.htmlMegruházlak! címmel indít realityt a Viasat3 áprilisban. A műsorvezető Horváth Éva lesz, a szakmai zsűrit Makány Márta képviseli. A valóságshow-ban amatőr tervezők átlagemberek ruhatárát alakítják át, de minden héten lesz sztárvendég is, a versenyzők őt is átöltöztetik. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs - OrigoGregorék helyett Szabó Győzőék táncolnak az RTL Klubonhttp://www.life.hu/bulvar/20140318-a-visszalepett-gregor-bernadettek-helyett-szabo-gyozo-es-felesege-rezes-judit-tancolnak-a-szombat.htmlA visszalépett Gregor Bernadett és párja, Szarvas Attila helyett Szabó Győző és felesége, Rezes Judit lép majd a Szombat Esti Láz táncparkettjére.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.