betegség hormon baki pajzsmirigy Király Linda nyelv Amerika énekesnő előadás Himnusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő 12 éve viseli magán a bélyeget, miszerint ő az, aki belesült a Himnuszba.

Sok-sok év után ismét előkerült Király Linda Himnusz-botránya: 12 évvel ezelőtt egy fellépésen belesült a Himnusz előadásába, ezt sokan azóta sem felejtették el neki. Az énekesnő most úgy döntött, a hot! magazinban meséli el, mi történt azon a bizonyos színpadon.

Forrás: Szuper tv2

„Konkrétan belöktek a színpadra, rám szegeződtek a fények és ott álltam a közönség előtt. Olyan hirtelen történt mindez, hogy azt sem fogtam fel, mit kell csinálnom, hogy most még az előző fellépés visszatapsa van, vagy mi" – kezdte Linda, aki az éneklés előtt már egy félórás műsort előadott és úgy tudta, lesz fél órája, hogy felkészüljön a Himnuszra.

„Valaki mutatta, hogy kezdjem el. A harmadik sornál körbenéztem. Hatalmas csend volt, azt hittem, elrontottam valamit. Amerikában a Himnusz közben mindenki együtt énekel. Attól a pillanattól kezdve rövidzárlat. A nevemet sem tudtam volna megmondani" – ecsetelte a kínos pillanatokat Linda, aki nyelvi kalamajkába bonyolódott. „Az volt a gondom, hogy magamban angolról fordítok magyarra mindent, mielőtt kimondom és ez akkor rosszul sült el" – mondta Linda, aki belebetegedett a történtekbe.

„Pajzsmirigybeteg lettem, és hormonzavaraim vannak, ami két éve alakult ki. Azt mondják, amikor védeni akarod magad, akkor alakul ki ez a betegség" – magyarázta szomorúan az énekesnő, aki a jövőben már csak előre szeretne nézni és reméli, egyszer még elénekelheti hiba nélkül a himnuszt.

Közben egyre több itthoni híresség vállalja fel, hogy kiáll Király Linda mellett. Legutóbb például ByeAlex posztolta a következőt közösségi oldalán: "Szomorú, hogy ezt a lányt még mindig ezért bántják. Ő is tudja, hogy hibázott. Gyerek volt. De az egyik legtehetségesebb magyar énekesnő, és egy tündér. Legalábbis én annak ismertem meg."

Bálint Antónia: "Apukád büntiben van"http://www.life.hu/bulvar/20140320-balint-antonia-musorvezeto-egykori-szepsegkiralyno-a-gyermeke-kinos-kerdeseirol-beszel.htmlAz őszinteség járható út, csak a gyerek nyelvén kell elmondani az igazat - vallja Bálint Antónia, aki a Borsnak vallott arról, hogy a kislánya abba a korba lépett, amikor már vannak kínos kérdései.TV + Bulvár--Műsort kap Horváth Évahttp://www.life.hu/bulvar/20140319-megruhazlak-cimmel-realityt-indit-a-viasat3-a-musorvezetoje-horvath-eva-lesz.htmlMegruházlak! címmel indít realityt a Viasat3 áprilisban. A műsorvezető Horváth Éva lesz, a szakmai zsűrit Makány Márta képviseli. A valóságshow-ban amatőr tervezők átlagemberek ruhatárát alakítják át, de minden héten lesz sztárvendég is, a versenyzők őt is átöltöztetik. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs - OrigoHarsányi Levente cenzúrázza a mesékethttp://www.life.hu/bulvar/20140318-harsanyi-levente-cenzurazza-a-meseket.htmlHarsányi Levente maga is imádja a meséket, de manapság cenzúrázza a brutális tartalmakat, legyen szó a legártatlanabbnak tűnű Piroska és a farkasról. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.