Az énekesnő 12 éve viseli magán a bélyeget, miszerint ő az, aki belesült a Himnuszba.

Sok-sok év után ismét előkerült Király Linda Himnusz-botránya: 12 évvel ezelőtt egy fellépésen belesült a Himnusz előadásába, ezt sokan azóta sem felejtették el neki. Az énekesnő most úgy döntött, a hot! magazinban meséli el, mi történt azon a bizonyos színpadon.

Forrás: Szuper tv2

„Konkrétan belöktek a színpadra, rám szegeződtek a fények és ott álltam a közönség előtt. Olyan hirtelen történt mindez, hogy azt sem fogtam fel, mit kell csinálnom, hogy most még az előző fellépés visszatapsa van, vagy mi" – kezdte Linda, aki az éneklés előtt már egy félórás műsort előadott és úgy tudta, lesz fél órája, hogy felkészüljön a Himnuszra.

„Valaki mutatta, hogy kezdjem el. A harmadik sornál körbenéztem. Hatalmas csend volt, azt hittem, elrontottam valamit. Amerikában a Himnusz közben mindenki együtt énekel. Attól a pillanattól kezdve rövidzárlat. A nevemet sem tudtam volna megmondani" – ecsetelte a kínos pillanatokat Linda, aki nyelvi kalamajkába bonyolódott. „Az volt a gondom, hogy magamban angolról fordítok magyarra mindent, mielőtt kimondom és ez akkor rosszul sült el" – mondta Linda, aki belebetegedett a történtekbe.

„Pajzsmirigybeteg lettem, és hormonzavaraim vannak, ami két éve alakult ki. Azt mondják, amikor védeni akarod magad, akkor alakul ki ez a betegség" – magyarázta szomorúan az énekesnő, aki a jövőben már csak előre szeretne nézni és reméli, egyszer még elénekelheti hiba nélkül a himnuszt.

Közben egyre több itthoni híresség vállalja fel, hogy kiáll Király Linda mellett. Legutóbb például ByeAlex posztolta  a következőt közösségi oldalán: "Szomorú, hogy ezt a lányt még mindig ezért bántják. Ő is tudja, hogy hibázott. Gyerek volt. De az egyik legtehetségesebb magyar énekesnő, és egy tündér. Legalábbis én annak ismertem meg."