Ahogy minden sztárműsornál, most a Szombat Esti Láz esetében is furdalja az emberek oldalát a kíváncsiság, mennyi pénzt tehetnek zsebre a hírességek a szereplésért. 

A sztárok gázsija természetesen üzleti titok, amit vagy kikotyognak a bennfentesek vagy találgatások tárgyát képezik. "A sztárok szerződéseivel, pénzügyeivel nem foglalkozom. Nem tudom, ki mennyi pénzt kap. És nem is szólok bele. Ezt a gyártásvezető intézi. Kreatív főszerkesztőként a műsor tartalmi része a feladatom" – reagált a Blikk kérdésére a produkció kreatív főszerkesztője, Schiwert-Takács László, aki a táncospárok "munkarendjéről" azonban szívesen beszélt és azt is megerősítette, hogy Szinetár Dóra és párja örömmel mondott igent a felkérésre.

Forrás: MTI/Kallos Bea

"Dórival nagyon régóta jó viszonyban vagyok. Nem volt nehéz megegyezni velük. Az egyeztetés volt inkább gond, mert mind a ketten nagyon elfoglaltak. Nyolc héten keresztül tart a műsor, és senki sem esik ki. Az első három, valamint az ötödik és a hatodik előadásra egy koreográfiát kell megtanulniuk. A negyedikre a hetedikre és a nyolcadikra kettőt. Hetente 4-5 alkalommal jönnek táncórára, ez alkalmanként 3-4 órás elfoglaltságot jelent. Az első előadás előtt két plusz próbanap van, a többinél egy, a döntőnél megint kettő. Ez próbanaponként szintén 4-5 órás elfoglaltságot jelent. A felvételnapok a legkeményebbek, akkor 10-12 órát töltenek bent a táncosok" - mesélte a főszerkesztő.