Ezért nyerhették meg Cookyék A Nagy Duettet

Music Fm kommentelés TV2 Cooky Nagy Duett Dundika Hien Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett közösségi oldalán a kommentelők megfejtették, miért nyerhette meg a döntőt Cooky és Hien.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, sokak meglepetésére Cooky és Hien nyerte A Nagy Duett 3. szériáját. Ahogy az lenni szokott, a műsor után elindultak a találgatások, hogy miért éppen ők lettek a befutók. A műsor Facebook-oldalán a rajongói hozzászólásokban jó páran gratuláltak a párosnak, de volt, aki azt írta, Király Viktornak és Dundikának kellett volna nyernie. Az egyik kommentelő egyenesen vonyításnak nevezte a rádiós és a vietnámi énekesnő produkcióját.

Forrás: TV2

"Az eddigi szériát olyanok nyerték, akik tudnak énekelni, ez meg csak fejhangon visított végig! Szégyen!" – írja egy hozzászóló.

Természetesen sokan megvédték a párost:
"Ne szégyenezzetek, mert ők érdemelték meg a győzelmet, pont azért, mert nem magyarok és mégis nagyon szépen énekeltek!"

Van, aki egyenesen tudni véli, miért nyerhetett Cooky: "Viktorék sokkal jobbak voltak... a hamis Cooky megnyerte, gondolom sok Music Fm-es szavazatot kapott."

Valószínűleg a kommentelőnek abban igaza lehet, hogy mivel a műsor egyik támogatója a Music Fm rádió volt, Cookynak az éteren keresztül jobban sikerült mozgosítania rajongóit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.