A Nagy Duett közösségi oldalán a kommentelők megfejtették, miért nyerhette meg a döntőt Cooky és Hien.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, sokak meglepetésére Cooky és Hien nyerte A Nagy Duett 3. szériáját. Ahogy az lenni szokott, a műsor után elindultak a találgatások, hogy miért éppen ők lettek a befutók. A műsor Facebook-oldalán a rajongói hozzászólásokban jó páran gratuláltak a párosnak, de volt, aki azt írta, Király Viktornak és Dundikának kellett volna nyernie. Az egyik kommentelő egyenesen vonyításnak nevezte a rádiós és a vietnámi énekesnő produkcióját.

Forrás: TV2

"Az eddigi szériát olyanok nyerték, akik tudnak énekelni, ez meg csak fejhangon visított végig! Szégyen!" – írja egy hozzászóló.

Természetesen sokan megvédték a párost:
"Ne szégyenezzetek, mert ők érdemelték meg a győzelmet, pont azért, mert nem magyarok és mégis nagyon szépen énekeltek!"

Van, aki egyenesen tudni véli, miért nyerhetett Cooky: "Viktorék sokkal jobbak voltak... a hamis Cooky megnyerte, gondolom sok Music Fm-es szavazatot kapott."

Valószínűleg a kommentelőnek abban igaza lehet, hogy mivel a műsor egyik támogatója a Music Fm rádió volt, Cookynak az éteren keresztül jobban sikerült mozgosítania rajongóit.