Új fordulat a maláj gép ügyében

Forrás: AFP/Le Quang Nhat -
eltűnés repülőgép Malájzia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, mégsem azok voltak a pilóta utolsó szavai, ami korábban a hivatalos verzióban szerepelt. 

A maláj hatóságok korábban azt közölték, hogy a Malaysian Airlines MH370-as járatának pilótafülkéjéből érkező üzenet ez volt: "Jól van, jó éjszakát". Most azonban állítólag a következő szavakkal búcsúzott a pilóta: "Jó éjszakát malajziai három hét nulla" - írja a BBC csatornára hivatkozva az origo.hu.

Forrás: AFP/Le Quang Nhat

A repülőgépnek lassan egy hónapja, március 8-án veszett nyoma, és azóta is nagy erőkkel keresik.

Odaért egy hajó a maláj gép feltételezett roncsaihozhttp://www.life.hu/news/20140329-a-malaysia-airlines-gep-feltetelezett-helyere-erkezett-egy-hajo-de-alig-talalt-valamit.htmlTüntetnek a maláj gép utasainak dühös hozzátartozóihttp://www.life.hu/news/20140325-a-malaysia-airlines-utasainak-hozzatartozoi-tiltakoznak-malajziaban-a-pekingi-nagykovetsegnel.htmlCourtney Love azt állítja, megtalálta az eltűnt maláj gépethttp://www.life.hu/news/20140318-courtney-love-enekesno-facebook-oldalara-posztolta-a-bizonyito-ereju-fotot-hogy-megtalalta-az-eltunt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.