Késések és káosz a Déli pályaudvaron

Fotó: Visnovitz Péter [origo] -
Déli pályaudvar áram káosz vonat MÁV késés hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Délután nem volt áram a Déli pályaudvaron. A hibát már kijavították, de késésekre kell számítani. A Life.hu helyszínen lévő munkatársa szerint hatalmas tömeg gyűlt össze. Elmondása alapján az emberek feszültek, türelmetlenek és szeretnének végre vonatra szállni. Közben több tévéstáb is forgat.

Csütörtökön délután fél egytől Biatorbágy és Budapest Déli pályaudvar között műszaki okok miatt nem volt feszültség a vasúti felsővezetékben. A Budapest Déli-Kelenföld-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon emiatt akadozott a vasúti közlekedés, 100 perces késések is voltak – írja az Origo.hu. A Déli pályaudvaron sem volt áram a felsővezetékben, ezért az onnan induló és oda érkező vonatok is késtek.

Fotó: Visnovitz Péter [origo]

A MÁV mostanra kijavította a hibát, így újra van áram a Déli pályaudvar, valamint a Budapest-Kelenföld-Biatorbágy vasútvonal felsővezetéki rendszerében. A másfél órás áramszünet, illetve az eközben kialakult torlódások miatt a délutáni csúcsforgalomban még kisebb-nagyobb késések lehetnek a Dunántúl egyes vonalain - közölte a sajtóügyeletes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.